Anotace: jen zamyšlení... jen o lidech
Hořkou pravdu jsi napsala, snad můžeme doufat ve zlepšení světa i lidských vztahů, pokud bude mezi lidmi dostatek lásky, citu ohleduplnosti ale řekla bych že vládne mamon,podvody a lež,bezcitnost a neúcta i když je mezi námi i láska ale je jí stále málo aby se svět vylepšil.
22.04.2010 22:07:00 | carodejka
Já doufám, že se na budoucnost nikdo nevykašlal a že se to časem zlepší! ;)
22.04.2010 21:21:00 | kleopatra.sedma