Gabriel
Anotace: nebudu kazit báseň okecáváním
Gabriel
V poledne slunce nad hlavami
kráčet nás nechá klidně vstříc
Gabriel Anděl v dlani podává mi
chléb bez žita a víno bez vinic
Dojdeme k místu, krása zde končí
Gabriel nechá mé duše půl
ať s půlkou druhou tiše se loučí
jméno je černé, mramorový stůl
Čas však počká, žádný spěch
čtu tvé jméno na tvém hrobě
Anděl v dlani tají dech
a já chci zůstat živá v tobě
Přečteno 297x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Modrý Anděl, Divoženka1, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)