Jak pocit
co pluje po nebi
jak mrak
co bouřku věští
však na lidi
se nešklebí
Jen tak se toulá
svými pocity
hraje si
se slůvky
já i ty...
co je to štěstí?
24.04.2010 21:58:00 | Nút
Se skokem a posledním dopadem by nebyly tak hezky smutné básně!ST.
24.04.2010 09:32:00 | Jeněcovevzduchukrásného