Noc
Myšlenky černé jako hejno vran,
v příboji strachu tříští se
o neprostupný vlnolam,
a noc tu bolest násobí.
Strach je teď můj pán.
Kde jsi?
Co stalo se ti osudem?
Proč nepřicházíš,
zoufalá čekám.
Tady jsem.
Temná je noc
a černo za víčky.
Když zavřu oči,
mě uvnitř doutná
ohníček maličký.
S osudem bitvu svádí,
chvěje se strachem celičký.
Dá mi snad naděj telefon?
Prosím,ach prosím,
sluchátko ať zvedne on!
Halo!
Kdo volá?
Miláčku telefon,
volá kontrola.
Přečteno 292x
Tipy 31
Poslední tipující: Mates.21, Dota Slunská, Zorenka Ježková, Zefi, Házté, ilona, Labanda, Jeněcovevzduchukrásného, Juraj Hrom, carodejka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)