Anotace: "Mít svobodné myšlenky - znamená být současný. Málo lidí může říci: jsem tu. Jsou v minulosti a vidí se v budoucnosti." (Georges Braque)
Sbírka: Třesky plesky
Super Trefná básnička...máš naprostou pravdu...Myslím, že jedna z nejtěžších věcí v životě je žít teď a tady a nemyslet na minulost, ani na budoucnost..Povedená.
23.04.2010 12:05:00 | PPetrushka