Óda na lahvové pivo
Může býti v létě stupňů čtyřicet
stačí jen otevřít dvířka lednice
tam mám stupňů deset nebo dvanáct
od každého kousků alespoň patnáct
Pocit v ruce s lahvovým pivem
shledávám já světa osmým divem
jen co sňal jsem zátku z hrdla
nervozita z žízně ze mě spadla
Moje nadržené chuťové pohárky
lační účastnit se této pohádky
stačí jeden, druhý, třetí lok
na jistotě získává můj krok
Za pár okamžiků ocitám se na dně
pro další kousek odcházím ladně
plné basy mají nedaleko v Konzumu
s lahváčem si vystačím i bez rumu!
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: lonelymaiden, Kara Lee Exl, susana načeva, Niky88
Komentáře (2)
Komentujících (2)