Do pohádky zas! Raně romantické básně XII.
Anotace: Pro děti ... to není. (Šeptaná u trpaslíků!)
Sbírka:
Do pohádky zas!
.
"Můj ty Šmudlo, co tě honí?
Přiklušeš jak stádo koní!
Zkus to trochu neuspěchat ...
Třeba by chtěl v klidu nechat?"
*
"Asi ne, má touho plavá,
když ho nechám chvíli plavat,
ochabne a zalehne. Já ho znám,
už moc let s ním žiju sám!
On si už tak zvyknul, tak to je,
poskočit si a pak odejde ...
Zas pak dlóóuho sbírá síly,
aby dostal, co mu chybí."
.
Přečteno 425x
Tipy 23
Poslední tipující: hašlerka, Holis, Bíša, dream in emptiness, Jarka, divoska_jaja, Markéta Hl., Hazentla, Kars, Kara Lee Exl, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)