ja snad ani nevim
Anotace: jen tak jsem v praci, kolem mě někdo pořád chodí a výsledek si přečti
Kdo kráčí tu jak děvka lepá ?
Mračným stínem noc se plíží
Strach mi náhle v hlavě tepá
Nohy těžknou, vzduch se tíží
Ozvěna pak tmou se nese
Krok za krokem, blíž a blíž
Levá, nebo pravá strana
Kde zas přízrak uvidíš ?
V krku srdce dechu brání
Myšlenky jsou zmatené
Najednou se nad tebou sklání
Někdo tváříc´ se rád kysele
A zase slyším jen ta echa
Vybuzená ozvěnou
Probouzím se snad jen zpola
Stále ale jdou a jdou … Mnou
Myšlenka za myšlenkou, zlou a studenou
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: jára spots, borůfkovej shit.
Komentáře (0)