Dívka...
Na lavičce v parku sedí samotná
nikoho sednout k sobě nepustí
jak říká je ji krásně
konečně vidí jasně
co s životem jejím stát se má
Není lepších chvil pro ni než je tato
rozechvělá je z doteků anděla
ten jediný ji zbyl
jediný pro ni se bil
když žít více na světě nechtěla
Na lavičce v parku seděla samotná
v paměti si její úsměv uschovám
a její hřejivé doteky
mi zůstanou v mysli navěky
její štěstí v kapse od tedy nosívám
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Emmelia, Bíša, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)