Ze hřbitova
Anotace: Trocha nekrofilie...
Dobrý večer nebožtíče
dnes za tebou přišla jsem
neměj strach, já kopu tiše
a přesně - jak s kompasem
A zřím tvé bílé kosti
přeběhne po zádech mráz
užijem si do sytosti
smrt již nerozdělí nás
Ráno hrobník spatří v hlíně
místo kostry pár let staré
zbytky kostí přímo v klíně
mrtvé dívky, celé nahé.
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, ludmil, Strixa, JohnyD., René Vulkán, ilona, rezina
Komentáře (5)
Komentujících (5)