- I've found myself today -
Někam patřím
v příslibech šerosvitu
lesknoucího se mi
přímo za zády,
v odrazu televizního
obrazu našeho
vlastního programu.
Cítím všechny pocity
a barvy duhového
světa, třpytícího se
ve skutečných
odrazech duhovky
v mých očích,
v oknech do mé duše.
- Somewhere I belong -
Celá duše a celý svět se skrývá v očích.
27.04.2010 16:33:00 | Chancer