VYSVOBOZENÍ SKRZE TŘEŠTĚNÍ
Anotace: Nic není pravdivé,vše je povoleno.
.
orgie
rvačky
kurvy
nahmatání existence
krev
zběsilá jízda
provizorně ovázat ránu roztrženým trikem
na tupé stálestejné otázky domestikovaných lidí dávat zrzavé odpovědi
napsat báseň "kundy křesťanských královen"
myslet laterálně
o všem se radit
s INOXIA DATURA
s hrací kostkou
s ukazováčkem
nebo s mrtvým dědou
vystřízlivět/zbavit se chorobného snění
probudit HADA
rozpoznat programovací kódy MATRIXU a odpojit se
olíznout rozsvícený reflektor,
bouřkový mrak
blábolit
pěstovat květy zvuku tříštěného skla
jíst jogurt pozpátku
ječet
brečet
střílet do lidí
rozbíjet talířky
dotazníky vyplňovat zapalovačem
uvědomit si,že Lucifer je Kocour v botách
nenechat se očipovat
sexuálně obtěžovat své nadřízené
EXISTOVAT
EXPLODOVAT
EJAKUOVAT
ESPREJOVAT
writewritewritewritewritewritewritewritewritewritewritewritewritewritewrite
znechucen zdegenerovanou civilizací
odejít do lesů
připojit se k OSVOBOZENECKÝM BRIGÁDÁM MEDVÍDKA PÚ
a třeba(kdoví)mít na noční hlídce sex s členkou guerilly
nechat se sevřít pevnými stehny a pevnou píčou
opravdu svobodné ženy
ve světě pohádek a mýtů nalézt klíč k vyléčení všech nemocí
prohánět se na terénní motorce v důůůůležitých úřadovnách chorobně vlivných lidí(he-he)
na špatném divadelním představení začít z nudy
výt
a křičet
a naříkat
a nenechat se za žádnou cenu vyvést ze sálu
vést noční nahé debaty v nahých bytech
v parku vesele pochcat zimomřivé kabátky zdegenerovaných psíků
tantra
čorky
psí zápasy
závrať ze svobody
závrať ze sodomy
promluvit se ženou,která je na světě už víc než 700 let
extáze
noční koupání ve vojenském prostoru
poslední kolující cigareta
porušování pravidel s prošlým datem spotřeby
skočit do neznáma
přece jen nakonec neumřít v Sonorské poušti
zabít
vzkřísit(někdo otrávil mé jablko ale pak jsi přišel ty a políbil mě)
dotknout se
objevit průchod
se zjizveným tělem i duší
potěšit Stvořitele
sebe
i ostatní
humorem
BÝT
.
Přečteno 477x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Zefi, Quigleika, Jeněcovevzduchukrásného, Severka, Jiná, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)