Otevřený dopis peklu
Anotace: hlouběji a hlouběji do nitra země...
Stíny duší za přetvářkou ukryté
ty trýzní mé noční cesty
a jako vlk v rouše beránčí
odemykáš mi mou Pandořinu skřínku
Oblaka krvavých stop po srdcích rozpitvaných
a můj tichý smích...
Slyš mou malou modlitbu, anděli
přečti si řádky inkoustem do mysli vyryté
podívej, co z nás zbylo
motýli na louce potrhanými křídly o život bojující
Vrať mi zpět můj hlas
a já ti díru do srdce vykřičím
byla jsem tu jen chvíli
chtěla jsem moc
a už tu nejsem
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, tvoje líčko. ale můj ďolíček, 4LJFilip
Komentáře (3)
Komentujících (3)