Na pokraji
Anotace: psáno v bodu bolestné beznaděje....
Křičet do tmy tvoje jméno
topit se v úplné prázdnotě
čekat a ztratit pojem o čase.
Doufat, přát si, nalhávat si,
cítit náhlé přívaly zoufalství
toužit, blouznit, rvát si vlasy
v tom nekonečném šílenství.
Přečteno 278x
Tipy 2
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Jiná
Komentáře (2)
Komentujících (2)