Výkřik ze tmy
Ticho v hrobě
prázdno v srdci
díra v duši
stav bezmoci
touha…po čem?
hluboký děs
srdce…vyskoč!
zabiju tě…
křivý úsměv
skelné oči
zmatek v mysli
VÝKŘIK HRŮZY!
pojďte se mnou,
myšlenky mé
třeba je zas
vyženeme
(24. 12. 08)
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka, JohnyD.
Komentáře (2)
Komentujících (2)