Války jsou nesmysl
Padat a tříštit se, rozrážet kůži,
to mají za úkol střepiny z granátů.
Na steč a do útoku, to jsou povely generálů
a poslechnou je i jindy vzpurní muži.
Ach jak slepě!
Nejsem jediný kdo se ptá.
Proč?
Vždyť válka je tak nesmyslná.
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)