Stydlivá
Stála v rohu, dozajista
ne kvůli nedostatku místa.
Krčila se před světem
bolestivým úletem.
Slovíčko z ní nevypáčíš,
to spíš ji až do zdi vtlačíš.
Okamžitě zčervenala,
nejistě se chichotala.
Rubínově rudé tváře,
už jí nikdo neodpáře.
Strach ji poutá k tělu dlaně,
stydí se až nevídaně.
Stydlivá – co v koutě stojí,
projevit se – moc se bojí…
Přečteno 405x
Tipy 10
Poslední tipující: Kubino 2, Gre_P, Zasr. romantik, Giginka, CULIKATÁ, Házté
Komentáře (4)
Komentujících (4)