Anotace: a tečka.
Chlape,držím palce,aby jsi byl až po uši v lásce...šťastně,divoce,vášnivě se správným happy endem!Mávám a zdravím Ilon D :)))
25.04.2010 17:09:00 | Kajaro
Nejsi,ona je hloupá nebo potřebuje brýle-a silné dioptrie!Pořiď jí je:-).
24.04.2010 21:50:00 | CULIKATÁ
Já si myslím opak a doufám,že se vody brzy uklidní!:)))Ta dívka ti asi nebyla souzená:)Jiná nepohrdne a vezme všemi deseti!
24.04.2010 21:41:00 | ilona