Soumrak
Když přijde soumrak a slunce zapadá,
přichází noc beze slov a snů,
jak první hvězda na nebi osamělá.
Pro mne není básně ni dnů
pouze parte na rozum a jistoty,
ty už nikdo nevrátí.
Ať chceme nebo ne, jen jedna jistota je -
ničeho jiného než smrti se nedožijeme.
Na úkor času světem bloumáme,
jsme pouhé bytosti tohoto světa,
naivní a hloupé.
Snad mávnutí motýlích křídel změní naše životy!
Komentáře (0)