OSPALÉ
Anotace: ospalé ulice,smutné jsou velice.....
Ospalé ulice
dotyk netopýru
vzdálené ruce
střed vesmíru......
Smutné líce
a na kusu papíru
co znějí smutně velice
prodané city na míru.....
ospalé a líně
kroky minulých roku
sedí si na klíně
střílí od boku......
Kroky které nikdo nezměří
myšlenky v zátoce
slovům co nikdo nevěří
Jen Ospalá Ulice.....
Přečteno 243x
Tipy 24
Poslední tipující: ilona, Vjeršotepec, bejbyyyy, PIPSQUEAK, Kubino 2, PPetrushka, Mbonita, NikitaNikaT., Zasr. romantik, Linzerka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)