Anotace: a popíjím černočernou tmu
Ani jsem nevěděla, že sem taky dáváš svou tvorbu a jsem ráda, že jsem tu na tebe náhodou narazila;)
25.04.2010 19:06:00 | Jiná
A já že ses mi nějak poslední dobou ztratila z očí, a ono takhle! Do ztracena. Kurňa, není to brzy?
25.04.2010 18:41:00 | Zasr. romantik