Otisk příběhu
Anotace: ................
Jestli zítra zemřu
tak to bude můj osud
vím, viděl jsem mnoho věcí
jak se píší dějiny
ale věřím tomu
že když jsem potkal tebe
uprostřed pouště
uviděl jsem ve tvých očích
to znamení které hledám
vím to
a věřím v pokračování
našeho příběhu
že budu ještě žít
a ty má Fátimo
dáš mi polibek.
Přečteno 320x
Tipy 28
Poslední tipující: ilona, Game, Markéta G., kikis, Kubino 2, BARBYE, carodejka, Cassée Moteur, hašlerka, dream in emptiness, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)