Žalm nezaujatého studenta
Anotace: poránu v Trafice..
Kafe s cigárem po ránu
- zas jen další den za školou
bude to někdy jiný?
budem se tu plácat v nesmyslnosti?
hudba z rádia křičí
cinkají lžičky o stěny hrnečků
teplé zatuchlo a tlumené světlo
to je svět lidí, co nechtějí
nekuřácký prostor – běž ven
rozfoukaný popel po dlažbě
filtry kam se jen podíváš
a nikdo nechce plnit povinnosti
košile s obrázkem naruby
známé tváře a tichý hovor
mrazivé slunce a bílý kouř
to je svět lidí, co nechtějí
není co dělat, vždyť je pátek
a budou prázdniny
říkej co chceš
a vyser se na lidi, co chtějí…
(24. 10. 08)
Komentáře (2)
Komentujících (2)