Už letí
Anotace: verše mluví za sebe...
Jednu dlažební kostku ke druhé nesou,
havrani černí tajemné písně nesou.
Krvavé ruce pálí, štípou,
co všechno ještě snesou?
Tajemství z hlubin moře,
ukončení niterného hoře.
Prosakují staré rány,
už letí, letí černé vrány!
Přečteno 419x
Tipy 8
Poslední tipující: hypertenze, Corax, kleopatra.sedma, ilona, CULIKATÁ, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)