neodolatelně,,,
Anotace: chtěli by jste být neviditelní?...
někdo by se jí mohl bát
někdo využít k boji
někdo praktikovat zločinnost…
třeba
jako ten obyčejný pastýř Gýges
co našel její prsten
využil příležitosti
svedl královnu
zavraždili krále
a stal se králem...
lelkoval jsem krajem
když mi zašeptala do ucha
a co ty
čemu dáš přednost
odmítneš mne
pro čest a mravnost
nebo si spolu zašpásujeme...
já se spokojím s málem…
mám totiž dobrou představivost
takže věřím svým očím
protože podle mne
neviditelný bez podívání
také nic nevidí
počkám si raději
až tě uvidím…
Přečteno 352x
Tipy 46
Poslední tipující: Vanilková Ninja, pejrak, floreciente, Churry, Actafool, Juraj Hrom, sophia92, Jana M., ilona, hašlerka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)