Anotace: ....tobě Petře.......
Promiň.......napíšu ti nějakou jinou ju?......jsem temná....jsem světlo
27.04.2010 09:45:00 | Lucie Teru
... si moje ego zachrochtalo, že je tu básnička pro mě ... no a po přečtení .... :-( jsme jací jsme, ni dobří, ni zlí ... prostě tací ... se silou i svými slabostmi, s vědomím i bez vědomí ... prostě tak, a každý mám klíč ke svému vlastnímu JÁ ... jsi krásná - jsi černá ... :-)
27.04.2010 09:42:00 | vapiti