poprava
Poprava
Na střechu lásky vytlačena
Má duše jako křehká žena
Už ztrácí cestu k přízemí
Až srazí mne nyní na kolena
Krásná a snivá Apolena
Zůstanu chvilku při zemi
Pokud má vzpurná hlava ovšem
Co chce vždy vědět skoro o všem
Už jednou pro vždy pochopí
Že jenom těžko napíše
Svou slavnou ódu o pýše
Jsouc nabodena na kopí
Přečteno 240x
Tipy 11
Poslední tipující: Divoženka1, Trystan ap Tallwch, Jana M., strašidýlko-střapatý, Veru, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)