21 let
Začala válka,
jen pseudopsychologové se radují
dostanou nové oběti
kterým budou moci namluvit své ideály
a rozklížené osobnosti
se tomu neubrání.
Pozor občané, aby se nevrátili naši přečervenalí kamarádi
pak na zbude jen počítat
ta třímístná čísla
a bude jich mnoho
Zachovejte klid!
vždyť to potrvá jen
jednadvacet let.
vždyť je to pouze jedna generace
jedna jediná generace
generace ztracená
za par dní dobrodružství
a za pár životů
ztracených ve zmatku
Těch jednadvacet let
nikdo se neodhodlal
osvobodit
Nikomu neruplo v kouli
ale až nakonec
po jednadvaceti letech
všichni jako jeden
odtlačili ten rezivějící stroj
všichni jako jeden zvonili kličema na náměstí.
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: L. Šebestián Borský, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)