Klid zbraní
Anotace: ... v kousavé předtuše...
Vkládáš mi do duše Tvá slůvka něžná,
kryje je z moruše košile režná,
usínám s nadějí na zítřky bez špíny,
dnes v noci na chvíli zastavím hodiny.
Netiká čas, ticha se nebojím,
vítáme svítání, oba dva ve zbroji,
za okny líhne se sluníčkové ráno,
hodiny života prošly další bránou.
Úžasný klid bez řinčení zbraní,
etapa pohody s příměsí dlaní,
je to tak prosté mít rozumná přání …
Přečteno 277x
Tipy 34
Poslední tipující: Labanda, kuskus pruhovaná, Psavec, Vjeršotepec, hašlerka, Mbonita, Dota Slunská, Zasr. romantik, danaska, Skalsky Pavel, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)