co všechno
Co všechno…
Zbytečný kecy
Nezbytný věci
Rozpustilost
Nezkrotnost ega
Suzanne Vega
Nevědomost
Mlaďounký holky
Maštěný vdolky
Pýcha a zlost
Rodina, děti
Prachy a smetí
Nenažranost
Dvoukolá „kráska“
Podmínky, láska
Neupřímnost
Kručení břicha
Obavy z ticha
Spokojenost
Lenost a zvůle
Radostné chvíle
Soustředěnost
Ta trocha navíc…
Vzpomínky „na nic“
Tvrdohlavost
No je toho dost…
Přečteno 281x
Tipy 6
Poslední tipující: danaska, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Agniezka
Komentáře (2)
Komentujících (2)