POHLEDEM...
Anotace: inspirováno jedním stáním na přechodu, takový pohled jsem ještě v životě neviděla..byl to přesně ten pohled, kdy víte, tohle si budu pamatovat na vždy ... (jiná forma, jiné všechno...)
.
.
/NA SEMAFORU
on - ona a
2 strany silnice/
holka neznámá
tajemná
rudou sukni
kolem pasu
žije
stojí
dýchá
nezbývá moc času
pohledem
za černými řasami
roztáčí mu jarní lásky
vrací sny poslední noci
tančí do rytmu vteřin
její vůně líbá mu spánky
pohledem
utečou poslední touhy
štěstím rozpláčou se oči
ústa oněmí v úsměvu
pohledem
mu šeptá
co může všechno být
jaký je její osud
a co dělá její srdce
pohledem
tuší
neví
uhýbá
ta holka ho vysvlékla
on se nebránil
pohledem
/červená skončí,
bude oranžová
a pak zelená/
ji už nikdy neuvidí!
jen projdou těsně
na dotyk
a on ji zachytí
pohledem
a přejde tak věcnou hranici
městské hromadné dopravy
města
kraje
státu
světadílu
zeměkoule
hvězdné soustavy
a nekonečného vesmíru
jediným POHLEDEM
.
.
Přečteno 373x
Tipy 21
Poslední tipující: callowsick, Zorenka Ježková, Patrik Mališ, Altariel, Majdalénka, Markéta G., loveSKA, prostějanek, enigman, stmivani.na.lepsi.casy, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)