Uplakaná
Anotace: Kdysi, kdesi, pod nebesy...
Sbírka:
Povahy
Po ulici přízrak chodí,
u očí se slzy rodí,
pod řasou jí umírají,
na cestu se vydávají,
stečou pomalu po tváři,
odrazem slunce zazáří.
Malé lesklé vražedkyně,
smutku věčné otrokyně.
Střídají se, i když bolest je ta samá,
pláče, navždy – ta tvá uplakaná…
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, malá slečna
Komentáře (0)