Anotace: ........
líbí ST
27.04.2010 11:46:00 | xoxoxo
jo Getsemanská zahrada..a vůběc Jeruzalém je nádherný..jako bych s tebou znova procházela..
ST
26.04.2010 20:46:00 | Mbonita
Cestování je nejlepší možná konfrontace. S okolím. Se sebou. Nikdo Vás pak nemůže opít rohlíkem. Něco Jsi zase viděla. Od té chvíle už navždy je to navýšení balíčku "Životní úrovně" a "Duševního bohatství", které Ti nikdo nesebere a také vše bude lomeno prizmatem těchto zážitků a pohledů.
26.04.2010 18:50:00 | ROMAN LOHNERT