Mír nebude nikdy
Mluvím na zmrzlá těla.
Svět je pouští citů.
Mír, nám vybojují děla.
Vkrádáme se do cizích krytů.
Ve strachu vlastníme zbraně.
Bez nich neumíme žít.
Slepě křičíme: ,,Na ně!“
Proč, chceme se jen bít?
Po válce jen utrpení
a nová, výjimečná data.
Mám dost toho zabíjení.
Chováme se jako prasata!
Přečteno 291x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, hašlerka, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (0)