"Definice" věčnosti
Anotace: ..i když věčnost se definovat nedá
Tam, kde končí věčnost
hvězdy nedosvítí
tam, kde končí věčnost
je jen tma.
Má to i svůj důvod –
nemá pocit viny.
Že je nekonečná
je jen fakt.
Zdravím nesmrtelnost
ruku v ruce s ránem
kráčí podél mraků –
kam až doletí?
Večer vane hrůzou,
stejně neklesáme
tam, kde končí věčnost
je vše po smrti.
(22. 1. 09)
Přečteno 638x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, ilona, Nefinečka
Komentáře (3)
Komentujících (3)