Konec korunuje dílo
*
až tělesno
rozpadat se bude v prach
nepřivoním k růži
verše
až bude diktovat kat
a hrnce uvidím místo hlav
oceán
dýchne mi z dálky do vlasů
svlaží horké rty
ocení
mé podivné týdny
a ještě podivnější zločiny
..víš holka
pít lidem pravdou krev
už se nenosí..
a šeptmo otázku položí
..víš, kdo lačnější je,
pán či kmán?
nejsem si jistá
jedno však vím
- finis coronat opus -
*
Přečteno 316x
Tipy 19
Poslední tipující: Elza511, Kara Lee Exl, j.c., enigman, CULIKATÁ, Zasr. romantik, Psavec, ilona, hašlerka, Nefinečka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)