Zapísané slová
Zapísané posledné dni
tušom čí krvou,
obidve znamenajú
to iste.
stekajú
papierom pomedzi
nezrozumiteľné myšlienky
ako rozmočené knihy.
tancom vedené kvapôčky ,
slov
formovane vášňou ,
moje dni navždy ,
zostanú
zapísané krvou .
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nefinečka
Komentáře (1)
Komentujících (1)