Ještě chtít
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=KQsuNfWekMQ
v závojích deště
skrývám tvář,
šeptám ještě...
mám tajemství poslední,
mám přání...
co s východem slunce
zešedne a zbledne,
jako noční sen
do mlhy oděné,
ztrácí se ...
a jen myšlenka k hraní...
zůstává jako trn
vpíchnutý v rameni...
čas padá v kapkách k zemi
a tvoří kaluže.........
cítím, že naději
se už věřit nemůže,
ale je silnější více než já...
to přání poslední,
co v srdci mám..............
Přečteno 299x
Tipy 48
Poslední tipující: Gabrielle, střelkyně1, Elza511, vodnař, a_tao, Bíša, carodejka, Házté, Actafool, janewe, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)