Ukradli mi den
Ukradli mi den a já jsem nedbala
poslali za sebe otazník
neumím odpovědět
v noci se všechno bludem zdá
a ve dne -ve dne nevím co mám vědět
chtěla bych nakreslit křídou radost na chodník
a vedle slunce co se kryje do peřiny
jenže já bývám v noci královnou
a ve dne –ve dne jsem jen plná viny
ukradli mi slovo a já je nechala
poslali za sebe vykřičník
nevím co chtěli získat
ve dne je každá prohra zlá
pak v noci-v noci si chodím stýskat
chtěla bych nechat slova v notesu
a přimalovat jen tak vedle mrak
jenže já bývám ve dne němou stařenou
pak v noci-v noci rosím zrak.
Přečteno 250x
Tipy 17
Poslední tipující: Oťas, ilona, enigman, synanceia, Kajaro, hašlerka, zelená víla, Vjeršotepec, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)