Oko do duše
Anotace: ..do té mojí a zřejmě ne jediné, která za to nestojí a ani pravda jenž je ve víně...
A z děvčete jenž mi bylo
k srdci tak blízko
zbyl jen popel a prach
plané vzpomínky hozené nízko
vystoupil jsem ze hry
a cítím se teď jako král
vím kdo je přítel
a taky vím kdo nefér hrál
sedím tu
čekám
sleduju hru
a smekám
voda ve varu
proto si klekám
počkám si na rozsudek
poslechnu si
chyby mé, ale né cizí
a opět se cítím
jako král
Přečteno 435x
Tipy 7
Poslední tipující: Corax, ilona, carodejka, ziriant, Modrý Anděl, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)