Nauč se...
Anotace: Nauč se padat, Nauč se prohrávat...
Nauč se padat,
Nauč se prohrávat,
Nauč se o mnohé žádat,
Nauč se nikdy to nevzdávat..
Pak budeš moc v klidu žít…
Nauč se odpustit,
Nauč se zapomínání.
Nauč se vinu si připustit,
Nauč se snést bolest, žal i zklamání…
Pak budeš moc šťastně milovat…
Nauč se nad mnohým povznést,
Nauč se padat na kolena, ale znovu vstát a jít…
Nauč se špatné zprávy v klidu adresátům roznést,
Nauč se nestěžovat si, a s tím co máš šťastný být…
Pak bude mnohem snazší na tomhle světě bytí…
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Skalsky Pavel
Komentáře (1)
Komentujících (1)