Znamení
Anotace: pro ty, kdož najdou
Pod hromadou kamení
jediný list pouhý
na něm dávná znamení
vzkaz, že den je dlouhý.
Jemnou rukou psána slova
s nadějí již hledíš dál
střádáš smutky stále znova
byť plný,přec prázdný sál.
Do rytmu hrají píšťaly
v sále teskně zahučí
píseň kterou neznaly
spočinou v tvé náruči.
Pod hromadou kamení
dívčí tělo skryto
na něm čerstvé znamení
v srdce nožem vryto.
Přečteno 303x
Tipy 9
Poslední tipující: Nút, zelená víla, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)