Našel?

Našel?

Anotace: snad v příštím životě

Provinile v louži stál
osud se jen všemu smál
pot se pak řine po skráních
když běhám vzhůru po stráních.

Do tmy hledám hebkou vílu
ať mi předá svoji sílu.
Poprosím ji o štěstí
již mne láká do klestí.

Tady v křoví je trnů mnoho
byl jsem,však již nejsem v poho.
Kdos na tebe zkusil lest
proto dávám ruce v pěst.

Z posledních sil sbíráš dech
promiň,já usnul na křídlech.
Poté jsem hned spadl z mraku
k tvým pařátům věrný draku.
Autor Čoki, 27.04.2010
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Nút, zelená víla, Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

___________
___

28.04.2010 11:59:00 | Nút

líbí

spadnout
a zvednout se..

27.04.2010 23:55:00 | zelená víla

líbí

Neboj.Zase dudeš v pohodě,
dobrá víla si najde tě...

27.04.2010 16:36:00 | Květka Š.

líbí

Nikam už nepadej
brzy Ti bude HEJ!:-)

27.04.2010 16:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel