Závislá
Smutný pohled prázdných očí,
svět se nějak rychle točí.
Ale no tak přátelé,
je to celkem veselé.
Falešný úsměv na bledých rtech,
zatímco uvnitř schovává vzdech.
Pěst se svírá,
touha nikdy neumírá.
A co teprv závislost -
vždyť té není nikdy dost.
Přítelkyně beznaděje
čisté pravdy nenaleje.
Oklame ti zrak,
vymění ho za přízrak.
A pak může tiše štkát,
závislá – každému to, co má rád…
Komentáře (0)