Anotace: -jen jsem byla trošičku rozčilená :-)
Vím to,někdy je dobré to zaznamenat a potom se k tomu zpětně vracet... Párkrát se mi změnil pohled na věc,jenže po čase se rátil zpět do starých kolejí,nevím proč,ale vždy to bylo na popoud nějaké nepříjemné události...
19.05.2010 15:07:00 | Grizzzelda
Já v to věřím,já v to převážně doufám,ale jsou někdy časy,kdy to člověk nevidí.Všechno je to v nespravedlnosti...
19.05.2010 14:31:00 | Grizzzelda
Zahoď nenávist a vpusť do srdíčka trochu lásky, usměj se na sebe do zrcadla ráno a věř že v každém člověku je něco krásného i v tobě.)))
18.05.2010 13:04:00 | carodejka
Ou,já bych si přála,aby se to všechno zlepšilo!!!Ach,mnoho zdarů a méně nenávisti:)))
17.05.2010 20:23:00 | Zorenka Ježková
slečno Uršulo,
pro toho kdo mým mužem se nazývá
kdo mě nemá rád a mi nezpívá
toho,koho miluji
a proto se tak lituji
ach nějak mi nejde psát,však mi rozumíš
29.04.2010 17:50:00 | Grizzzelda