Mohla bych o ní říci, že je pěkná, dokonce bych to říci chtěla chtěla, protože ta myšlenka se mi líbí, ale některé rýmy jako tvář-svatozář možná i vpřed-zpět, jsou to takové okoukané opotřebované fráze, které snižují její hodnotu. A když si opravíš chyby, bude vypadat líp;)
11.11.2011 00:21:34 | SWEET13