Prosněnky
*
do ošatky sypu loučení
loubí procitá
a kolovrátkář
točí větrným mlýnem
kdosi v ústraní
pozoruje mé prosněnky
otáčí čarovným prstenem
a já vidím divy (ne)všednosti
astrální mlhu
na černobílé skále
jak pokleká milostně vzrušená
a vypouští z úst gejzír obláčků
podobných cukrové vatě
opájím se horským vzduchem
unášena zvláštním duchem
a jiskřivé oči motýlů
s eskadrou rosných kapek
provázejí slunný den
*
Přečteno 272x
Tipy 16
Poslední tipující: j.c., Elza511, Levandule, labuť, Psavec, Petbab, hašlerka, malá slečna, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)