Hra na ľudskú radosť
Nič nevraviace vety,
nič nevraviace obrazy,
vanú z reproduktorov vetry,
sterilnej hudobnej skazy,
ohrané farby, znelky,
pre otupelé zraky, sluch,
v novodobom otroctve netu, telky,
si duša človeka ešte tak neohrozený druh?,
vyžmýkať ducha na kosť,
líšky vytvorili ďalšie uputávky,
hra na ľudskú radosť,
(kým nekúpi, opakujme bez prestávky),
bezduchá hmota, materiál,
a ďalší vodič na večnosť odišiel,
otupelý zrak to prijal,
(ťah uväzniť pozornosť billboardu vyšiel).
Copyright © Juraj Hrom
Přečteno 317x
Tipy 44
Poslední tipující: Kapka, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, jedam, Elisha, ilona, Kara Lee Exl, s.e.n, nejsembásník, Hazentla, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)