Stan
Anotace: Po návštěvě jednoho předvolebního stanu.
Jesli já se dostanu
do vnitřku do stanu
platný budu pro stranu
uvnitř ve stanu
za guláš ve stanu
povstanu za stranu
povstanu ve stanu
za Jirku ve stanu
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Divoženka1
Komentáře (1)
Komentujících (1)