Osude stůj
Anotace: osudu neporučíš ...ani aby se zastavil a poslouchal ...
Osude stůj ...jen šetři šípy
ranil si srnu znavenou
ušetři život nešťastnici
chtěla jen dojít za duhou
Napít se vody
z mléčné dráhy
a laskat květy šafránu
osude stůj...jen šetři šípy
daleko nechoť pro ránu
CHtěla jen poznat lásku v srdci
ve stínu spáti znavená
ušetři srnu nešťastnici
ať není láskou zraněná
Každičký tvor má přeci právo milovat
co jsi osude?
Rozdrit třeba čelem bránu
čím budem až láska nebude ?
Zbude jen tečka v nitru srdce
zdude jen pírko něžnosti
osude stůj...a šetři rány
lásce ty měl bys pomoci
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: Kara Lee Exl, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)